Vazhdon furnizimi i marketeve me produktet e Leonigroup-it

Të dashur qytetar!
Kompania “LEONI” ju njofton se në të gjitha rrjetet marketeve në Republikën e Kosovës me produktet tona ka furnizim të rregullt dhe të sigurt, duke shtuar masat mbrojtëse!
Aksione të vazhduara 30 ditë për shkakë të gjendjes emërgjente në vend.
Ne ju urojmë shëndet dhe njëkohësisht shprehim keqardhjen tonë për gjendjen e krijuar.

Tags:
Comments
 • Jena Lambert says:

  Sed reprehenderit quam, non felis, erat cum a, gravida lorem a. Ultricies in pellentesque ipsum arcu ipsum ridiculus velit magna, ut a elit est. Ultricies metus arcu sed massa. Massa suspendisse lorem turpis ac.

 • Bruce Sutton says:

  Aute mi ut suspendisse velit leo, vel risus ac. Amet dui dignissim fermentum malesuada auctor volutpat, vestibulum ipsum nulla.

  • Vincent Adams says:

   Massa suspendisse lorem turpis ac. Pellentesque volutpat faucibus pellentesque velit in, leo odio molestie, magnis vitae condimentum.

Leave a Reply to Jena Lambert Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *